ROTI CURRYHUIS

ROTI CURRYHUIS Chef kok met 15 jaar ervaring en alles 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 523 beoordelingen
28 jun 2020 om 21:00 Bezorgtijd was 2 en een half uur. Als ik niet na 2 uur had gebeld had ik waarschijnlijk niets gehad, vergeten, het eten was wel lekker. Ik denk niet dat ik hier ooit nog ga bestellen!
10 jun 2020 om 19:46 Roti niet lekker. Uitzendingen koud. Kousenband taai en salade van uien niet geleverd.
6 jun 2020 om 21:37 Butter chicken echt een aanrader heel lekker!!
23 mei 2020 om 20:28 Perfect op tijd, eten Was goed warm. Bestel alleen de volgende keer geen kip madras meer, was heerlijk maar erg pittig
9 mei 2020 om 18:55 Fenomenaal 5 sterren in deze tijden moet je het hebben van je bezorging en afhaal. Harde werkers bedankt ! Het was wederom smullen - roti kip-
30 apr 2020 om 23:31 Prima roti, ik heb lekker gegeten.
25 apr 2020 om 21:40 Ik bestel vaker bij Roti huis. Zij hebben heerlijke roti maar ook de chicken butter is super lekker Het eten is altijd goed warm en het wachten is het zeker waard. Het eten smaakt altijd super lekker
24 apr 2020 om 22:49 Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.
24 apr 2020 om 20:49 het eten was echt koud wat ik best raar vind omdat het hier altijd goed was beetje jammer kon echt merken dat t opgewarmt eten was
24 apr 2020 om 16:47 Zeer smaakvol en alles supervers. Een aanrader!
21 apr 2020 om 11:51 Is oke geweest.
18 apr 2020 om 22:31 Heel laat bezorgd, maar dat is onder deze omstandigheden en op zaterdag wel te begrijpen. Aardige mensen, maar bovenal: erg goed eten, onder tijdsdruk.