ROTI CURRYHUIS

ROTI CURRYHUIS Chef kok met 15 jaar ervaring en alles 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 491 beoordelingen
11 nov 2019 om 12:22 Tijdstip bezorgen was prima, ongeveer 5 minuten na de gevraagde tijd. Eten was niet heet meer, kouder dan we gewend zijn bij Roti Curryhuis. De smaak was weer geweldig.
10 nov 2019 om 19:56 Heerlijk eten! Waard voor je geld!
19 okt 2019 om 22:31 Lekker en snel bezorgd. Ik had butter chicken besteld.
17 okt 2019 om 21:40 Super lekker! Ze hadden het druk, zelf afhalen dan beter
12 okt 2019 om 13:58 Prima prijs, ik vond de roti heel lekker
12 okt 2019 om 6:05 Eten goed. Zoals altijd had bezorger geen wisselgeld mee ondanks aangegeven niet gepast te kunnen betalen. Gebeld. Zelfde verhaal als alle vorige keren:lag aan bezorger. Jongens zeggen allemaal geen wisselgeld mee te krijgen. Slecht beleid!
27 sep 2019 om 22:00 Het eten was lekker en perfect op tijd bezorgd. (Veel eerder besteld, dus kan de juiste bezorgtijd niet aanvinken).
21 sep 2019 om 20:16 Delivery was marked done in the tracker way before the food actually arrived and it took 90 minutes in total from order to deriver. Taste was great though and the food warm.
17 aug 2019 om 17:46 Heerlijk eten, erg jammer van de veel te lange bezorgtijd: anderhalf uur!
17 aug 2019 om 10:46 Bezorging duurde te lang, meer dan 1,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. De kwaliteit van het eten was wel weer prima.
15 aug 2019 om 21:32 Ik ben gebeld dat de Roti bladen op waren en ik kreeg de optie voor rijst. Toen ik dat niet wou, werd gevraagd of ik het geld terug wou. Heel netjes. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, wat een fantastisch lekker eten. Het wachten meer dan waard. Heerlijk!
9 aug 2019 om 9:11 Volgens thuisbezorgd zou de bezorging na 55 minuten plaatsvinden, dit werd 75 minuten. Het eten zelf was geweldig!!