ROTI CURRYHUIS

ROTI CURRYHUIS Chef kok met 15 jaar ervaring en alles 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 500 beoordelingen
3 jan 2020 om 22:28 1 uur te laat bezorgd
28 nov 2019 om 20:49 Ontzettend lekker gegeten en fijne Indiase smaken geproefd. De bezorgtijd is best lang, maar dan heb je ook wat:-).
25 nov 2019 om 13:26 t leek wel of ik bij andre van duin iets besteld had,, ff wachte.. nog ff wachte.. nee nog steeds niks. 2uur wachten op eten ,kan echt niet,
16 nov 2019 om 21:37 Was erg druk, pas bezorging na 2 uur en een kwartier. Als excuus gratis samosas, en de roti was heerlijk. Vriendelijke eigenaar.
11 nov 2019 om 12:22 Tijdstip bezorgen was prima, ongeveer 5 minuten na de gevraagde tijd. Eten was niet heet meer, kouder dan we gewend zijn bij Roti Curryhuis. De smaak was weer geweldig.
10 nov 2019 om 19:56 Heerlijk eten! Waard voor je geld!
19 okt 2019 om 22:31 Lekker en snel bezorgd. Ik had butter chicken besteld.
17 okt 2019 om 21:40 Super lekker! Ze hadden het druk, zelf afhalen dan beter
12 okt 2019 om 13:58 Prima prijs, ik vond de roti heel lekker
12 okt 2019 om 6:05 Eten goed. Zoals altijd had bezorger geen wisselgeld mee ondanks aangegeven niet gepast te kunnen betalen. Gebeld. Zelfde verhaal als alle vorige keren:lag aan bezorger. Jongens zeggen allemaal geen wisselgeld mee te krijgen. Slecht beleid!
27 sep 2019 om 22:00 Het eten was lekker en perfect op tijd bezorgd. (Veel eerder besteld, dus kan de juiste bezorgtijd niet aanvinken).
21 sep 2019 om 20:16 Delivery was marked done in the tracker way before the food actually arrived and it took 90 minutes in total from order to deriver. Taste was great though and the food warm.