ROTI CURRYHUIS

ROTI CURRYHUIS Chef kok met 15 jaar ervaring en alles 100% halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 509 beoordelingen
27 mrt 2020 om 22:40 Mijn bestelling niet gehad. Ik zou vandaag teruggebeld worden met een oplossing, ook dat is niet gedaan.
28 feb 2020 om 22:10 Roti besteld, was echt heel lekker!! Hoe roti hoort te zijn! Ook was het een grote portie, prijs/kwaliteitsverhouding is top! Ik merkte dat deze roti met liefde bereid is, je proeft het. Bezorging was snel en de bezorger super vriendelijk en enthousiast!
22 feb 2020 om 20:11 Om 18h besteld. Nu net (na 2 uur!) een bestelling binnen maar de verkeerde! Net gebeld... 'ze gaan het herstellen'. Na 10 minuten nog eens gebeld.., want hoe? gaan ze het herstellen. Is het nummer niet meer bereikbaar! Ik ben redelijk in shock....
15 feb 2020 om 21:37 Heerlijk gegeten !
10 feb 2020 om 20:42 Heerlijk eten! Bezorging weer te laat, maar eten maakte het goed.
9 feb 2020 om 14:35 Goed op tijd en super lekkere roti kip
1 feb 2020 om 20:25 Smaak is waanzinnig goed! De samosas zijn de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Bezorging was heel laat maar dat is Keurig netjes opgelost.
3 jan 2020 om 22:28 1 uur te laat bezorgd
28 nov 2019 om 20:49 Ontzettend lekker gegeten en fijne Indiase smaken geproefd. De bezorgtijd is best lang, maar dan heb je ook wat:-).
25 nov 2019 om 13:26 t leek wel of ik bij andre van duin iets besteld had,, ff wachte.. nog ff wachte.. nee nog steeds niks. 2uur wachten op eten ,kan echt niet,
16 nov 2019 om 21:37 Was erg druk, pas bezorging na 2 uur en een kwartier. Als excuus gratis samosas, en de roti was heerlijk. Vriendelijke eigenaar.
11 nov 2019 om 12:22 Tijdstip bezorgen was prima, ongeveer 5 minuten na de gevraagde tijd. Eten was niet heet meer, kouder dan we gewend zijn bij Roti Curryhuis. De smaak was weer geweldig.